Khamis, 23 September 2010

Permainan warna

oh.. bondaku..... ni bukan lirik lagu... tau.. ni design manik untuk bonda yang tercinta... garapan daripada pelbagai warna daripada penggunaan batu + labuci + daun.... jom tengok..mana tau ada yang berkenan

cuba teka mana manik dia...

ta..da....

amacam.. ada yang berkenan di hati

Blue eye

k kali ni design simple sedikit.. tetapi dengan manik n warna yang yang digunakan menjadikan baju hijau ni nampak menarik... n lebih menyerlah

hanya ditangan saje


batu n labuci yang berbentuk mangkuk..


highlight

D' Garden Flower

hah kali ni..design manik berbeza sikit dari yang lain....

korang nak tau knape....jeng jeng jeng.. ni lar design 3D yang cuba ditampilkan oleh tuan punya blog ni..lyn. ni baju raya dia lar ni.. happening ko.. hehe.. kalo nak tau camner rupa dia.. hah layannnnnnn....

padangan keseluruhan...


nampak x timbul bunga dia.. ekeke mmg saje jer highlight

yang ni plak kedua belah tangan... siap dengan juraian lagi..


pandangan sisi untuk kedua belah tangan


nak tengok lagiii....??... tunggu next entry

Rabu, 22 September 2010

Juraian Kasih...

fuhh... sekian lama menyepi kali ni kembali semula... tak terlambat rasanya nak mengucapkan selamat hari raya kepada semua bloggers.. pembaca n all d beaders.. bulan puasa xbanyak sangat entry.. rasanya xsempat nak update blog kerana mengejar masa yang ada.. untuk tatapan kali ni.. Juntaian Kasih for Tata Hazlita.. thank to Tata kerana memberikan kepercayaan untuk mewarnakan baju raya dia kali ini..

Body..
leher
highlight skit


bunganya..

more entry after this.. jangan xbaca k..