Ahad, 11 Julai 2010

batik 1 malaysia

entry ketiga.. menampilkan batik 1 malaysia... ni 1st time tengok rupe batik 1 malaysia... sah orang goment.. hehe dia ni cikgu daripada cite adik iparku..so untuk santapan mata korang smua.. hah tengok ler.. design nya... tp nak tengok camno rupo baju 1 malaysia yang telah di up kan... tunggu full version nya.. k.. tunggu jangan x tunggu... selalu lah melayari blog kita org.. sekali sekala promosi.. n jangan lupo jd lar... follower gak..

mama oh mama


yuuhuuuuu.... ni kali kedua entry untuk bulan julai.. hehe almaklumlah.. kita orang ni bukannya full time jahit manik kan.. kalo ada permintaan kita orang buatkan... baju ni untuk mama.. hah.. mama kita orang ker erti kata ibu.. emak.. umi.. hehe jangan salah sangka.. baju ni makcik kita orang yang punya memang panggilan manja dia mama... seperti orang dia manja.. manja ker...??? ekeke ye kot.. dia kata raya tahun ni nak glamour... hah amik ko kita orang buatkan glamaour punya... leh masuk rancangan macam2 aznil yang glamour raya tu... k tengok lar yer... siap ada sayap rama2 xpun kelkatu.. hehe wat ever pun janji glamour.. kredit tu lin... chaiyok..chaiyok

Ahad, 4 Julai 2010

biru finkish...

hah.. dah sekian lama x update blog ni.. ye lar.. xder baju nak dipaparkan... lar ni baru ada..hehe.. k design ni mungkin familiar sape yang minat manik.. dah tuan punya badan nak design macam ni so kita buat lar kan.. k untuk santapan mata korang... tengok lar.. k