Isnin, 16 Ogos 2010

Ocean blue

kejap jer dah masuk puasa ke enam. bulan puasa ni terasa sibuk jer.. sampaikan nak menulis blog pun xsempat.. banyak aktiviti di bulan puasa ni disamping badan lesu.. otak pun kurang aktif.. tapi untuk tatapan kengkawan terimalah ocean blue ni.. ekeke suka hati jer bagi nama.. korang tengok lah .. baju kepunyaan tokei baju kat opis ni.. layannn....

hanya di tangan

pandangan sisi
lebih fokus..

Ahad, 15 Ogos 2010

d peaches..

fuhh.. lama jugak xmenulis n kuarkan design manik yer... almaklumlah akhir-akhir ni agak sibuk sikit.. sempena bulan puasa n nak menyambut raya nanti.. mesti ramai beaders pecah kepala agaknya nak design manik macam mana untuk baju customer.. al maklumlah kan nak bagi paling tip top kan.. ni termasuklah diriku sekali.. ok lah.. ni baju mekchu.. alar yang baju colour merah tu.. hehe... k korang layan lar baju ni..

gambar sebelah kiri tu curi-curi dari blog mekchu... ampun mekchu....
baju itu telah bertukarrrrrr


ada bunga-bunga cinta..colour pink

ni bahagian tangan sama design..

k hope mekchu menyukainya....