Sabtu, 2 Julai 2011

crumble.. mumbleee

terpegun dengan crumble umi pepariiii........... dalam ati mau mencuba crumble plak... so dalam pembikinan skarang ni my crumble... mumbleeee...... hehe..




kualiti gambar kurennggggggg sikit..  pakai hp cap ayam yooo...... tunggu saya habiskan dulu crumble nii...  baru upload sepenuhnyaaa...  aja..aja fightingggggg.......

Isnin, 4 April 2011

coming soon.. baju baru design baru

lamanya x update blog ni.. kesibukan yang melampau xsempat nak hupdate yooo.. ok.. apa cite ni.. coming soon akan keluar design baru dengan baju baju .. tp yang xbrapa nak baru sebenarnya.. ramai yang dah buat.. ni first time bt crumble mumble.. tp ahkak trouble mambo.. blaja sendiri yo.. tu yg jadi trouble mambo.. baju tu.. tuan nya dirahsiakan.. hahaha...

ok korang tunggu ok.. sikittttttttttt jer lagiiiii ... tunggukan kemunculannya....

Khamis, 2 Disember 2010

Satu lagi 3D For Ms Anne Nad

Ini satu lagi hasil 3D untuk Ms Anne Nad... Hope Berpuas Hati k ....

Hijau Pucuk Pisang


Diam tak diam December datang lagi ... nie la dia satu lagi koleksi manik & labuci dari kami ... harap berpuas hati yer....

Selasa, 2 November 2010

3D - Sweet Pink




Uh... Dahsyat lama sungguh nak upload picture nie..... tapi akan ku gagahi jua untuk tatapan kalian semua..... hehehe...... anda nak lagi & lagi 3D ... akan ku upload dari masa ke semasa now still dalam process..... tunggguuuuuu........

3D - Kuning Oh Kuning....

Jeng... Jeng... Jeng..... Ade lagi 3D ... macam - macam ada.... ni hanya untuk sample kalau sesiapa berminat untuk menempah baju boleh buat pilihan corak 3D mane yg anda berkenan .... simple.. but nice ....

3D - Hijau Tropika Bajuku

Ermmmm..... diam tak diam dah lama kami tak update blog nie... kini bermula kembali mengemaskini blog untuk tatapan kalian.... colour baju nie agak pucat so terpaksa la memilih warna2 yg terang untuk nampak lebih ceria.... design nie design new 3D 2nd collection untuk tatapan ... hanya pada bahagian tangan ...