Khamis, 2 Disember 2010

Satu lagi 3D For Ms Anne Nad

Ini satu lagi hasil 3D untuk Ms Anne Nad... Hope Berpuas Hati k ....

Hijau Pucuk Pisang


Diam tak diam December datang lagi ... nie la dia satu lagi koleksi manik & labuci dari kami ... harap berpuas hati yer....

Selasa, 2 November 2010

3D - Sweet Pink




Uh... Dahsyat lama sungguh nak upload picture nie..... tapi akan ku gagahi jua untuk tatapan kalian semua..... hehehe...... anda nak lagi & lagi 3D ... akan ku upload dari masa ke semasa now still dalam process..... tunggguuuuuu........

3D - Kuning Oh Kuning....

Jeng... Jeng... Jeng..... Ade lagi 3D ... macam - macam ada.... ni hanya untuk sample kalau sesiapa berminat untuk menempah baju boleh buat pilihan corak 3D mane yg anda berkenan .... simple.. but nice ....

3D - Hijau Tropika Bajuku

Ermmmm..... diam tak diam dah lama kami tak update blog nie... kini bermula kembali mengemaskini blog untuk tatapan kalian.... colour baju nie agak pucat so terpaksa la memilih warna2 yg terang untuk nampak lebih ceria.... design nie design new 3D 2nd collection untuk tatapan ... hanya pada bahagian tangan ...

Khamis, 23 September 2010

Permainan warna

oh.. bondaku..... ni bukan lirik lagu... tau.. ni design manik untuk bonda yang tercinta... garapan daripada pelbagai warna daripada penggunaan batu + labuci + daun.... jom tengok..mana tau ada yang berkenan

cuba teka mana manik dia...

ta..da....

amacam.. ada yang berkenan di hati

Blue eye

k kali ni design simple sedikit.. tetapi dengan manik n warna yang yang digunakan menjadikan baju hijau ni nampak menarik... n lebih menyerlah

hanya ditangan saje


batu n labuci yang berbentuk mangkuk..


highlight

D' Garden Flower

hah kali ni..design manik berbeza sikit dari yang lain....

korang nak tau knape....jeng jeng jeng.. ni lar design 3D yang cuba ditampilkan oleh tuan punya blog ni..lyn. ni baju raya dia lar ni.. happening ko.. hehe.. kalo nak tau camner rupa dia.. hah layannnnnnn....

padangan keseluruhan...


nampak x timbul bunga dia.. ekeke mmg saje jer highlight

yang ni plak kedua belah tangan... siap dengan juraian lagi..


pandangan sisi untuk kedua belah tangan


nak tengok lagiii....??... tunggu next entry

Rabu, 22 September 2010

Juraian Kasih...

fuhh... sekian lama menyepi kali ni kembali semula... tak terlambat rasanya nak mengucapkan selamat hari raya kepada semua bloggers.. pembaca n all d beaders.. bulan puasa xbanyak sangat entry.. rasanya xsempat nak update blog kerana mengejar masa yang ada.. untuk tatapan kali ni.. Juntaian Kasih for Tata Hazlita.. thank to Tata kerana memberikan kepercayaan untuk mewarnakan baju raya dia kali ini..

Body..
leher
highlight skit


bunganya..

more entry after this.. jangan xbaca k..

Isnin, 16 Ogos 2010

Ocean blue

kejap jer dah masuk puasa ke enam. bulan puasa ni terasa sibuk jer.. sampaikan nak menulis blog pun xsempat.. banyak aktiviti di bulan puasa ni disamping badan lesu.. otak pun kurang aktif.. tapi untuk tatapan kengkawan terimalah ocean blue ni.. ekeke suka hati jer bagi nama.. korang tengok lah .. baju kepunyaan tokei baju kat opis ni.. layannn....

hanya di tangan

pandangan sisi
lebih fokus..

Ahad, 15 Ogos 2010

d peaches..

fuhh.. lama jugak xmenulis n kuarkan design manik yer... almaklumlah akhir-akhir ni agak sibuk sikit.. sempena bulan puasa n nak menyambut raya nanti.. mesti ramai beaders pecah kepala agaknya nak design manik macam mana untuk baju customer.. al maklumlah kan nak bagi paling tip top kan.. ni termasuklah diriku sekali.. ok lah.. ni baju mekchu.. alar yang baju colour merah tu.. hehe... k korang layan lar baju ni..

gambar sebelah kiri tu curi-curi dari blog mekchu... ampun mekchu....
baju itu telah bertukarrrrrr


ada bunga-bunga cinta..colour pink

ni bahagian tangan sama design..

k hope mekchu menyukainya....

Ahad, 11 Julai 2010

batik 1 malaysia

entry ketiga.. menampilkan batik 1 malaysia... ni 1st time tengok rupe batik 1 malaysia... sah orang goment.. hehe dia ni cikgu daripada cite adik iparku..so untuk santapan mata korang smua.. hah tengok ler.. design nya... tp nak tengok camno rupo baju 1 malaysia yang telah di up kan... tunggu full version nya.. k.. tunggu jangan x tunggu... selalu lah melayari blog kita org.. sekali sekala promosi.. n jangan lupo jd lar... follower gak..

mama oh mama


yuuhuuuuu.... ni kali kedua entry untuk bulan julai.. hehe almaklumlah.. kita orang ni bukannya full time jahit manik kan.. kalo ada permintaan kita orang buatkan... baju ni untuk mama.. hah.. mama kita orang ker erti kata ibu.. emak.. umi.. hehe jangan salah sangka.. baju ni makcik kita orang yang punya memang panggilan manja dia mama... seperti orang dia manja.. manja ker...??? ekeke ye kot.. dia kata raya tahun ni nak glamour... hah amik ko kita orang buatkan glamaour punya... leh masuk rancangan macam2 aznil yang glamour raya tu... k tengok lar yer... siap ada sayap rama2 xpun kelkatu.. hehe wat ever pun janji glamour.. kredit tu lin... chaiyok..chaiyok

Ahad, 4 Julai 2010

biru finkish...

hah.. dah sekian lama x update blog ni.. ye lar.. xder baju nak dipaparkan... lar ni baru ada..hehe.. k design ni mungkin familiar sape yang minat manik.. dah tuan punya badan nak design macam ni so kita buat lar kan.. k untuk santapan mata korang... tengok lar.. k

Ahad, 30 Mei 2010

sweet purple

k ni ler sweet purple yg kata kat entry cherry n flower kan.. ni kalo tgk gambar tu baju dia ada lar colour terang n gelap... so jangan betulkan monitor anda.. ni kesilapan teknikal.. tapi manik dia tetap tidak berubah ok.. k korang tunggu plak next entry mak dia nya lak.. k jangan x tengok.. renung..renungkan

cherry n flower

cherry n flower tajuk baju kali ni... kombinasi bunga n buah cherry kalo di melayukan..hehe.. next entry plak adik beradik dia.. next lagi mak dia plak... hehe kira adik beradik punya projek ler ni... ni nak pakai minggu depan.. baju untuk orang kawin almaklumlah glamourous...huhu.. harap kengkawan enjoy....

Selasa, 25 Mei 2010

new coming...

kepada follower n bukan follower tp mengemari beadss.. new coming design will be appear this friday... so don't miss up ok... da..da..

Rabu, 19 Mei 2010

d' body

xder apa nak dikata.. ni for p.a bos.. nak kan manik di badan sahaja xmau terlalu heavy make it simple

Rabu, 12 Mei 2010

Deep Blue...

d'marble


marble.. ni baru try n error untuk buat 3d... tp bole dikira agak berjaya juga cuma x full version jer... coming soon akan dimasukkan 3d yg full version k... so sabar lar semua.. :P

cokolattt...

Cokolat.. sedap kan.. kalo dimakan.. tp kat atas tu bukan nya cokolat untuk dimakan tapi untuk dipakai.. camaner tu.. kan? Ni lar baju untuk pn. aida.. yg jalur coklat menegak ni... untuk yang ni just buatkan manik tabur mengikut colour baju.. nak bt corak bunga xbrapa sesuai plak.. so jadi lar mcm gambar ni..

ni untuk santapan mata korang semua yerrr... 

Selasa, 11 Mei 2010

hitam putih ????


hitam putih ... yang mana satu pilihan anda...???. baju ni belong to mekchu (suraya mazni).. churalliya... hehe... untuk santapan mata kepada semua... enjoyyy ya..