Ahad, 30 Mei 2010

sweet purple

k ni ler sweet purple yg kata kat entry cherry n flower kan.. ni kalo tgk gambar tu baju dia ada lar colour terang n gelap... so jangan betulkan monitor anda.. ni kesilapan teknikal.. tapi manik dia tetap tidak berubah ok.. k korang tunggu plak next entry mak dia nya lak.. k jangan x tengok.. renung..renungkan

cherry n flower

cherry n flower tajuk baju kali ni... kombinasi bunga n buah cherry kalo di melayukan..hehe.. next entry plak adik beradik dia.. next lagi mak dia plak... hehe kira adik beradik punya projek ler ni... ni nak pakai minggu depan.. baju untuk orang kawin almaklumlah glamourous...huhu.. harap kengkawan enjoy....

Selasa, 25 Mei 2010

new coming...

kepada follower n bukan follower tp mengemari beadss.. new coming design will be appear this friday... so don't miss up ok... da..da..

Rabu, 19 Mei 2010

d' body

xder apa nak dikata.. ni for p.a bos.. nak kan manik di badan sahaja xmau terlalu heavy make it simple

Rabu, 12 Mei 2010

Deep Blue...

d'marble


marble.. ni baru try n error untuk buat 3d... tp bole dikira agak berjaya juga cuma x full version jer... coming soon akan dimasukkan 3d yg full version k... so sabar lar semua.. :P

cokolattt...

Cokolat.. sedap kan.. kalo dimakan.. tp kat atas tu bukan nya cokolat untuk dimakan tapi untuk dipakai.. camaner tu.. kan? Ni lar baju untuk pn. aida.. yg jalur coklat menegak ni... untuk yang ni just buatkan manik tabur mengikut colour baju.. nak bt corak bunga xbrapa sesuai plak.. so jadi lar mcm gambar ni..

ni untuk santapan mata korang semua yerrr... 

Selasa, 11 Mei 2010

hitam putih ????


hitam putih ... yang mana satu pilihan anda...???. baju ni belong to mekchu (suraya mazni).. churalliya... hehe... untuk santapan mata kepada semua... enjoyyy ya..

Isnin, 3 Mei 2010

Daisy ku


Corak baju nie ikut kain.. tempoh menyiapkan dalam masa 1/2 hari je.. sangat simple & sweet bile pakai ..

Sun Flower


Corak bunga ikut baju... same onwer dgn Baju daisy... simple and sweet

Deep Purple


Har.... baju nie first2 saya buat semuanya tunjuk ajar dari sifuku Pn Rosita Jaafar Pengasas FTIM .... corak dan idea semua dia yg reka... saya cuma jahit je ... hehe... sangat cantik sehingga ramai yg tertarik..... Thanks a lot my sifu..